mandag den 24. marts 2014

Creative Cave



Skammel med print til både børn og voksne - klik her !
Wallstickers !
Lærredsprint!
Plakater!

www.creativecave.dk er netop gået online og har en masse lækre ting til dig der elsker at gøre dit hjem unikt. Det gælder både til børnene og de voksne.

Et lærredsprint af dit "guld" er fantastisk unikt - klik her

Wallstickers til væggen med pryd eller praktisk islæt er også med til at gøre netop dit hjem unikt og specielt. Brug dem der hvor du lige mangler et maleri eller et foto - eller bare i stedet for - klik her


Plakater til børnene så de med sjov og farver kan lære tal og bogstaver måske? De er jo intet mindre end fantastiske. Tag et kig på udvalget ved at klikke lige her






Kreativ ?? Gå ind på www.creativecave.dk 







onsdag den 19. marts 2014

Går du med en iværksætter i maven?


Som idétager og initiativ tager har man somme tider brug for at udvide og videreudvikle sine idéer og visioner. Nogle af jer derude har måske brugt årevis på jeres hobby og fritidsinteresse og samtidig gået med idéen om at drive det lidt videre.


Har du drømmen om at starte din egen skønheds salon eller negleklinik? Har du drømmen om at starte din egen detailvirksomhed?
Har du drømmen om at starte et galleri?




Kigger du dig omkring i din egen by og ser ofte at der står ledige butiks lokaler eller erhvervsejendomme til salg eller leje og drømmer om at det kunne være netop dig der stod med "fod under eget bord" ?



Hos Danmarks største portal for erhvervsejendomme Oline.dk kan du finde en masse skønne dejlige ejendomme i netop din nærhed. Du har søgemuligheder inden for område, areal og hvilken slags erhvervsejendom du har brug for - om det skal være butik og detailhandel, kontor, lager, hotel m.m.

Drømmer du bare om at komme i gang med det samme kan du hos Oline.dk finde et utal af muligheder for at komme i gang så hurtigt som muligt. Tjek deres hjemmeside og find din butik eller dit nye kontor.

Du er selv med til at sætte din drøm til virkelighed.


mandag den 17. marts 2014

Kvinde - Er du klar til at ændre dit liv ?

Lyder det interessant med personlig træning, privat træning og fedttab for kvinder? 

Vi kvinder har det sværere når det gælder fedttab - end mænd har - desværre. Men der er hjælp at hente.

Hos Randløv & Boesen kan du få et 16 ugers træningsforløb med 3 ugentlige sessions hvor du bliver hjulpet til den helt rigtige træning der er tilpasset netop dit behov.

Det kræver ikke særlige forudsætninger at starte!


Hos Randløv & Boesen har de tilsammen mere end 50 års erfaring og gennem deres arbejde med kvinder har de opnået en erfaring og en viden der giver helt unikke resultater.

Hvis du er klar til at sætte 100% ind på en livstils ændring - så er det nu du skal gribe fat. Det du kan forvente er følgende:

  • En flot fysik
  • Fedttab/vægttab
  • Muskel- og styrkeopbygning
  • Forøget livsglæde og energiniveau
  • Forbedret helbredstilstand
  • Performance forbedringer
  • Bedre kropskontrol og bevægelse.


Se også videoen her :



Er du klar???




Træk en gammel sweater på ...

Og lad bare skægget stå ..

Vi har nok alle hørt den gode gamle melodi og de fleste af os kan også synge med på den. I hvert fald os - der har en moden alder ;)

Idéen er jo god nok - den med at tage en gammel sweater på og tage ud i det fri. Nyde den friske luft og friheden til at nyde og drømme.

Rigtig mange mennesker vil i den kommende tid tænke på fiskeudstyr og det at komme ud og bruge tiden i blandt andet fiskesøer, ved vandkanter og i større områder hvor der er god mulighed for at fiske.

Har du den interesse er der her et rigtig godt tilbud til dig.

Gå ind på denne hjemmeside og se alle de fantastiske tilbud der er på fiskeudstyr lige nu :




Der tilbydes prisgaranti, hurtig levering, gratis eller meget billig fragt og ikke mindst garantiservice. 

Der er tilknyttet en blog til denne hjemmeside som kan være ret interessant at følge. Den kan du lige tage et smut inden om eller du kan henvise den til en du kender der har interesse i fiskeri.


Et lille ekstra godt tilbud er at du kan tilmelde dig en mailing liste og få 10% rabat hver gang du handler hos http://www.tafri.dk/shop/fiskegrej-3s.html

Kig efter dette billede på din skærm :


Tak fordi du kiggede med og .. go´ fisketur ;)

torsdag den 13. marts 2014

Lider du af hårtab?

Mange - inklusive undertegnede - lider til tider af hårtab i større eller mindre grad.
Mænd især kan have et stort hårtab,  som har stor betydning for selvværd og selvtillid.
Alle ved hvor irriterende og frustrerende det er at tabe hår. Men der er hjælp at hente.

Gennem 35 år har Hår klinikken hjulpet tusindvis af mennesker med at få deres hår tilbage.
Dermed er det ikke kun håret man får tilbage men også selvværd, selvtillid og dermed livskvalitet.

Skynd dig ind og se hvad Hårklinikken kan gøre for dig eller en du kender.

Klik på disse links for at komme direkte til siden.

Http://www.haarklinikken.dk/

http://www.haarklinikken.dk/Hårtab/Kvinder

http://www.haarklinikken.dk/Hårtab/mænd

torsdag den 6. marts 2014

Nyt lækkert garn



Så må mit indlæg efterhånden have lidt kreativ islæt igen - efter et stykke tid hvor der har været lidt stilstand på det område.

Der er dukket så meget lækkert nyt garn op og man kan jo slet ikke få nok af alt det lækre og alle de skønne farver.

Som det sidste nye er der kommet nogle flex-garner som er en blanding der er bundet op af flere forskellige slags garn. Disse nøgler giver en helt unik og fantastisk lækker mønster tilgang til dit projekt og det er både når du strikker og når du hækler.

På hvert garn nøgle er der et "dulle" af en fake fur pels kvast som du kan pynte din hue med hvis det er sådan en du laver. Det kan jo næsten ikke være nemmere vel?



Vil du lave dig sådan en Fancy Hat som de kaldes - så bare klik lige her på linket og kom direkte til garnet 


Jeg er vild med de farver der findes i disse garner og kan slet ikke vente med at få bestilt nogen til mig selv.

Der er også dette her som er helt fantastisk flot i mere dæmpede farver.

For at se dette garn i de lækre farver skal du bare klikke lige her på dette link :





Hvis du har lavet noget af dette vil jeg da rigtig gerne se billeder af det. Dem kan du sende mig i en mail på jusp@hotmail.dk og så vil jeg dele billederne både her på bloggen og på min Facebook side - som du da også lige kan tjekke ud hvis du klikker på dette link :



FODNOTE !!!!!!

HUSK AT JEG HAR EN JULEHJÆLP INDSAMLING SOM HAR KØRT SIDEN JANUAR 2013. 
JEG FORTSÆTTER I 2014 OG HAR DERFOR BRUG FOR DIN HJÆLP. 
Sidder du og hækler, strikker, syr, maler, laver smykker eller andet kreativt håndværk og har mulighed og lyst til at donere en enkelt eller måske flere ting til min julehjælp - så hjælper du mig med at hjælpe andre. Du kan komme direkte til min julehjælp gruppe og læse meget mere om hvordan det foregår ved at klikke lige HER

Tak fordi du læste med så langt - og du må meget gerne dele min side så jeg kan få endnu flere med til at hjælpe mig med at hjælpe andre med at få en lidt sjovere jul i år 2014. Mange familier er desværre forhindret økonomisk i at holde en anstændig jul og ikke mindst give julegaver. I 2013 hjalp jeg og mine børn rigtig mange familier med julegaver og det var en sand fornøjelse. Dette kan kun lade sig gøre med din/jeres hjælp. Jeg har været meget afhængig af at så mange skønne kvinder rundt omkring i hele landet har været behjælpelige med fantastiske gaver og redskaber så vi kunne lave en masse dejlige gaver. 
Vil du hjælpe mig i år???? Går du i strikke- eller hækleklub? måske kender du en dame eller mand der laver noget lækkert fritidshåndværk? Vi har interesse i alt - især når det handler om kreativitet. Julen må gerne komme lidt tilbage til de tider hvor vi selv fremstillede julegaverne med hjertet i stedet for den kæmpe industri den er blevet til.
Hvad synes du???

Varme kærlige hilsner

June

onsdag den 5. marts 2014

PLEASE HELP !!!!!!!



Jeg vil gerne slå et slag for gruppen på Facebook der hedder Salg til fordel for gadedyrene. Gruppens administratorer er Pia Jean Martinussen, Jeanette Vellier og Jeanette Nielsen.

Som de selv beskriver det :

Vi har valgt at lave denne gruppe, fordi vi ønsker at hjælpe gadedyrene... Og de to damer vi ønsker at hjælpe, gør en kæmpe forskel for disse dyr. De har hårdt brug for vores hjælp til foder og mange andre ting... Vi prøver også at få sendt noget med transport, men det er et stort arbejd, derfor sender vt pt kun penge afsted...

Anna Mary bor i Rumænien, Targoviste og er en civil person med hjertet det rette sted... Hun har ikke mange midler, men alligevel plejer og foder hun dyrene... Lægebesøg klarer hun også selv ud af sin egen lomme og privat pensioner dernede betaler hun også for... Hun er en sød og meget ydmy person og tager imod alt med åben hånd... Hun ønsker sig brændende et hegn omkring hendes have, så det håber jeg vi sammen kan give hende... 

Ivana Begovic bor i Dvor i Kroatien, meget tæt på den Bosniske grænse. Hun foder hunde og katte i Novi Grad i Bosnien og der hvor hun bor... Hun har mange hunde hjemme hos sig selv i huset, for det koster mange penge at have hunde i privat pension...Der er ca 20 hunde hjemme ved Ivana... Der er stadigvæk hunde i privat pension og det koster mange penge...
Nu har hun fået lavet lidt indhegninger og fået et par hundehuse, men ønsker sig sit et par stykker mere...


Vil du høre lidt mere om hvad denne gruppe handler om - så klik på linket her og kom direkte ind i gruppen hvor du kan stille alle de spørgsmål du har på sinde.

https://www.facebook.com/groups/617001898371794/?fref=ts

Jeg har lovet at dele dette link som man kan donere penge via - eller man kan gøre det gennem facebook gruppen.

Hjælp disse kvinder med at hjælpe de skønne hunde fra en sultedød og gadeliv. De har det bedre hos disse kvinder og selvfølgelig kan man adoptere hundene også. Alt dette kan du få mere af vide om ved at melde dig ind i gruppen.


mandag den 3. marts 2014

Forår på vej ...yaiiiii


Så passerede vi 1. marts 2014 og foråret er officielt på vej. I haven blomstrer de små erantis og vintergækker og det er simpelthen mit startskud på året. Jeg elsker bare denne tid på året hvor foråret viser sine små tegn og de små knopper er på vej. I min have er påskeliljerne også på vej op af jorden. De er ca 6-7 cm oppe. Det er de sikkert også mange andre steder men i guder hvor det gør mig glad. Foråret er bare så meget velkommen hvert eneste år.
Jeg har også en magnolia i min have og når den får knopper så er jeg helt oppe at ringe. Tja - det er de små ting i livet der gør mig glad nu om dage. Bare vent til I andre når min alder :D Ja ja okay - så gammel er jeg altså heller ikke. Er da kun 45. Det er jo ingen alder. Men jo ældre man bliver - jo mere værdsætter man bare de der ting der for unge mennesker nok ikke betyder helt det samme.
Tiden går stærkt og der er meget at se til. Som hjemmestuderende kan man nyde de lyse timer på en helt anden måde og så bruge de mørke på at lave lektier og læse. Det er jo næsten en luksus tilværelse. Det passer mig rigtig godt.
Jeg er blevet fjernstuderende. Ville gerne lige opdatere "harddisken" lidt i stedet for at gå og lave ikke så meget teoretisk arbejde når man er sygemeldt på kontanthjælp. Jeg kan studere når jeg har det fint nok og behøver ikke at skulle ud af døren og være på en skole til en bestemt tid. Det er rigtig dejligt når man til tider døjer med helbredet og det begrænser én i sine udfoldelser.
Min datter har nu været i Vietnam 19 dage. Tiden går ufattelig hurtigt. Hun har det godt og har oplevet rigtig meget allerede. Hun har sendt nogle fantastiske billeder af ting hun har set og steder hun har besøgt. Jeg er slet slet ikke misundelig. Så utrolig smukke steder så langt væk. Så billigt at spise på fine restauranter og køre i taxa. Man kan jo leve som en baron på en SU derude. Hvem der bare var der ;)

Jeg har stadig min julehjælp indsamling kørende - som jeg også havde hele 2013. Hvis du har lyst til at høre/læse mere om hvad det handler om - så synes jeg du skal klikke ind på min facebook side og melde dig ind. Jeg indsamler håndlavede/hjemmelavede kreative ting til julehjælp og i 2013 var det en stor succes. Jeg fik rigtig mange donationer fra så mange dejlige mennesker i hele landet.
Her er et foto af min uddeling d. 15. december 2013 i Caféen i Genbrugsbørsen Lindholmcenteret i Nykøbing Falster. Genbrugsbørsen var så venlige at lade mig låne deres café den dag til min uddeling og har endda sagt at jeg er meget velkommen igen i år 2014. Det er jo skønt at få tilkendegivelser om at det var dejligt - hyggeligt - rart - hjertevarmt osv osv. Det var en kæmpe tilfredsstillelse at få lov at dele ud af så mange skønne ting og sager og se de glade ansigter og modtage alle de kram og knus som tak for at julen i 2013 blev en lille smule sjovere. Det - alt sammen - med så mange dejlige menneskers hjælp over hele landet der uden omsvøb bare sendte løs af ting de havde siddet og lavet - det være sig både strik, sy, hækle, male, osv. Mange ting til selv at være kreativ blev også doneret så der var mange rundt omkring der kunne være mere kreative den jul. Er det dog ikke bare skønt?????


Hvis du vil hjælpe mig med at hjælpe andre - så klik lige her på linket :


Og kender du nogen der sidder og laver noget håndarbejde/håndværk - så fortæl dem gerne om min julehjælp indsamling. Man behøver ikke sende en hel kasse eller mange ting - bare én ting hjælper .. Se disse billeder herunder ... er det ikke fantastisk??!!!


Selvom det nok ikke er jul du lige tænker på nu hvor foråret er på vej - så er det alligevel vigtigt at vi har det i baghovedet. Så mange mennesker rundt omkring i vores land har ikke den fornødne hjælp til at kunne give gaver juleaften. Den aften som vi alle ser frem til - både børn og voksne - som værende den aften hvor vi skal hygge os og afslutte året på en fantastisk og hyggelig måde. Sådan er det bare ikke for alle. Men - på denne måde her - vil vi alle kunne række en hånd ud og give måske bare nogle få familier - en lidt bedre jul i år. Vil du hjælpe mig????

Til slut vil jeg fortælle at jeg er glad for at du læser med her på min side. Kig dig lidt omkring. Der ligger nogle gode links og fortællinger på siden. 

Tak fordi du kiggede med så langt .. og husk .. kig lige ind i min julehjælp. Måske er det dig der har brug for hjælpen <3