torsdag den 29. maj 2014

Man bliver aldrig træt af at se på smukke blomster


Du ved hvor meget det glæder med en flot buket og der er masser af anledninger til at give en flot buket til en du holder af. 
De smukkeste og største blomsterbuketter i Holte og omegn finder du hos http://dinflorist.dk/blomster-holte/index.php som bringer ud i alle anledninger. 

Der laves også bårebuketter og du kan bestille online ved at gå ind på hjemmesiden som er meget nem og overskuelig at gå til. Klik på dette link http://blomsterholte.dk/


En buket siger mere end tusind ord og det kræver en professionel at lave lige netop den buket du har brug for i den anledning du nu har til at give en buket. Tjek de smukke forslag der er på hjemmesiden og vælg frit blandt de mange gode forslag. 
Du vælger ganske enkelt den slags buket du har brug for - udfylder alle de oplysninger der kræves inkl. modtagerens navn og buketten bringes ud i Holte. Nemmere kan det ikke være. 


Du kan også vælge at ringe eller møde op og få en snak med personalet som kan hjælpe og vejlede dig til den helt personlige buket. En Florist er en sikker vej til den smukkeste buket.


tirsdag den 27. maj 2014

God lyd i ørene

Glitter?

God lyd er altafgørende - det ved du hvis du er habil bruger af musik i ørene. Derfor skal lyden være i orden og dit headset skal være af god kvalitet og samtidig smart.


Sejt? 

Earpods er gode til din løbetræning eller andre sportsaktiviteter.
Vildt?

Der er indbygget volumenkontrol og mikrofon



Romatik?

Virker både til mobiler, pc og tablets

Moderne?

Stilrent?

Er du ikke blevet fristet? Det er jeg helt sikkert. Du kan få lige hvad du ønsker da der er 24 forskellige designs at vælge mellem.

Det bedste af det hele er at du kan betale på hjemmesiden med Mobilepay, Swipp og Paypal. Super enkelt. Tag et kig forbi på 
klik på logo

Lave priser, hurtig levering og god service!!

Det er det vi vil have ;)

tirsdag den 13. maj 2014

**** GIVE AWAY ****


Jeg er da i gave humør nu. Sommeren er lige om hjørnet. Det hele springer ud. Fuglene fløjter og blomsterne står i fuldt flor.

Derfor skal vi også tænke på sommer-outfit og hvem kunne ikke bruge lidt nyt og lækkert lige på den konto???!!!

Jeg har denne skønne fantastiske sommerkjole i hvid str. onesize ( 34-38) - men jeg vil nu påstå at en str. 40 -42 også sagtens kan passe den. Den er super super lækker - fræk og forførende - og fantastisk elegant på én og samme gang.


Kjolen har elastik i taljen og bindesnore i udskæringen foran.

Denne lækre kjole er fra online-mode.dk og er du ikke en af de heldige der vinder den kan du altid selv gå ind og købe dig en super lækker en til en fantastisk god pris  - bare klik på linket her : 



Kunne du tænke dig at være med i kampen om denne lækre sag? ... ja det er altså kjolen jeg mener ;)

Så skal du lægge en kommentar her under og HUSK at du selv skal tjekke om du har vundet.

Den heldige vinder vil blive udtrukket d. 31. maj 2014 og blive offentliggjort både her på bloggen men ligeledes på min facebook side Spuur Spot.



Good luck to all of you out there

Husk at du gerne må dele denne give away så vi kan få mange deltagere.

OBS!!! Hvis der er under 10 deltagere vil der blive lavet en ny dato for trækning.

fredag den 9. maj 2014

lavprisvvs.dk - lamper til dig

Er du til det moderne og lækre design? Så er det her du skal kigge med. Lavprisvvs.dk har netop lanceret nogle nye designs som er værd at kigge nærmere på. 

De største grupper er blandt andet pendler, loftlamper, væglamper, gulvlamper og bordlamper

For at få et større overblik kan du blandt andet klikke lige her: http://www.lavprisvvs.dk/shop/lamper-8300s.html.

Personligt er jeg vild med disse loftlamper som vises på billedet her under :




Disse lamper kan næsten passes ind i hvilket som helst hjem i dagens Danmark og vil shine dit hjem op uden at virke overpyntet eller "for meget". Du kan vælge lige den farve du synes bedst om og du kan vælge at give stuen det ekstra pift netop disse lamper vil tilføre dit hjem på en super elegant og smart måde.


Gulvlampen har også fået sin renæssance og jeg er selv også meget afhængig af netop en gulvlampe i nærheden af hvor jeg sidder om aftenen. Jeg laver personligt meget håndarbejde som kræver et ordentligt lys så jeg kan se hvad jeg laver. Her er netop en gulvlampe også et must hos rigtig mange og det er jo bare hyggeligt.

Er du blevet lidt mere nysgerrig så klik ind på lavprisvvs.dk  og tjek også gerne lige disse to videoer :







søndag den 4. maj 2014

den er da nuttet ;)


Så fik jeg endelig lavet noget helt andet end det jeg plejer :) En sommerdragt fra hæftet Babyhæklet af Sys Fredens. Der er mange gode opskrifter i det lille hæfte og denne gang skulle jeg så lave noget lidt ud over det sædvanlige. 


Det blev til denne sommerdragt i Baby Summer garn fra Spuur Spot Garn. Det er helt fantastisk dejligt at hækle med. Garnet er en blanding af bomuld og acryl. Derfor ser det ud - og mærkes og føles nøjagtig som bomuld - men har en noget lettere vægt og holder farve og facon selv efter flere vaske ved hjælp af acrylen. 


Mange har fordomme mod acryl - men jeg må igen sætte hælene i. Her er der noget der er helt misforstået. Acryl i dag er helt anderledes end vi husker det tilbage for mange år siden. Den der med at det "knirker" og er elektrisk. Den holder - heldigvis - ikke længere. Du kan få acryl garn så blødt som det blødeste baby garn - ja - du kan få baby acryl der er så super lækkert blødt at du aldrig har set noget lignende.



Hvis du zoomer ind på billederne kan du absolut ikke se at der skulle være et gram af acryl i garnet - men det er der altså. Det er dejligt for børnene at bære et stykke tøj der ikke er tungt som ren bomuld godt kan blive ved større arbejder. 


Jeg synes ligeledes med denne farve at den kan bruges både af pige og dreng. Den kan jo pyntes som man har lyst til. En sød lille hvid t-shirt til drengen - eller en lyserød til pigen - eller et helt tredie forslag - bare som den er til sommervejret.



Dette er bogen jeg har brugt 


og den kan bl.a. købes her :



OBS!! Dette indlæg er IKKE sponsoreret.

Jeg deltager i en give away

Jeg har igen - efter meget lang pause -  valgt at deltage i en give away. Denne give away handler nemlig om noget af det der fylder min hverdag. Hækling og håndarbejde.
Jeg hækler så at sige hver eneste dag. Jeg har nemlig en julehjælp indsamling hvor jeg indsamler hjemmelavede/håndlavede kreative ting til julehjælp. Derfor er alt hvad jeg kan vinde og få fat i til en rigtig god pris - altid velkomment.

Hos Zoomsnoren kan man vinde både hæklehæfte og garn + nål - strikkehæfte og garn - så hvorfor skulle jeg dog ikke deltage?!

Der er endda sidegevinster på rigtig banko-manér :)

Du kan også deltage (med risiko for at mine chancer er mindre) ved at klikke på linket her:

http://zoomsnoren.blogspot.dk/2014/05/forars-give-away-med-sidegevinster.html

her er hvad man kan vinde :


Inden ret længe kan du deltage i en give away hos mig - den er lige på trapperne :)



lørdag den 3. maj 2014

Give away på Facebook siden Spuur Spot ;)



Kunne du tænke dig at vinde en af ovenstående pakker i en give away??

Foto 1 indeholder : et "læder-etui", en pakke hæklenåle med blødt soft grib, 2 nøgler Baby Summer 50% bomuld 50% acryl - fantastisk at hækle med. Ligner og opfører sig som bomuld men holder farve og facon selv efter flere vaske.
Foto 2 indeholder : 3 nøgler Baby Merino - 2 stk i mørk blå og 1 stk i creme hvid samt et Panda plys etui til dine hæklenåle - sygrej - eller make-up.

Kom ind på min facebook side og deltag - klik på dette link

Vinderen eller vinderne udtrækkes onsdag d. 7.5.14 kl. 20.00

OBS! Der udtrækkes 2 vindere HVIS vi når de 1450 likes inden onsdag d. 7.5. kl. 20.00. Hvis vi ikke når de 1450 likes - trækkes der kun 1 vinder.

Del gerne så vi kan nå de 1450 likes <3