mandag den 21. juli 2014

Husk min give away på Facebook


Det er altså det her over lækre fantastiske og flotte kniv sæt du kan vinde inde hos mig på Spuur Spot på Facebook. Klik på linket længere nede i indlægget for at komme til siden hvor du deltager.

Er det ikke lidt fantastisk??!!! Det synes jeg da personligt at det er. Jeg har selv sættet - bare i det sorte med hvid mønster på selve knivbladet. Sættet er det samme - bare forskellig farve og en nyere "version".

Dette knivsæt er i så flotte skarpe farver så man kan da ikke andet end at blive lidt glad og i sommer humør.

Synes du ikke det er flot?? - Du må meget gerne dele mit indlæg her - og selvfølgelig skal du også deltage - skal du ikke?

Du deltager ved at klikke lige HER

Min næste give away vil også være temmelig lækker .... Det er en fed overraskelse - så hold øje med min blog - for denne gang bliver det her på bloggen der bliver lavet en give away. Og jeg siger dig - du vil så absolut gerne vinde den næste give away også.

Jeg kan afsløre så meget så det hører under kategorien "selv forkælelse" :)

Ses vi? Hold rigtig godt øje :)

Kærligst June

Jeg har brug for din hjælp

Julehjælp - en fremstrakt hånd - find min gruppe på Facebook ved at klikke lige HER 


Sidste år i januar valgte jeg at oprette en gruppe på Facebook med formål at indsamle hjemmelavede / kreative ting til julehjælp 2013.

Det blev en stor succes og rigtig mange meldte sig på banen og sendte dejlige pakker med hjemmelavede ting. Der var strikket - hæklet - syet - filtet -  malet - modelleret - kreeret smykker osv osv. Rigtig mange dejlige gaver blev sponseret - samt materialer til selv at fremstille kreative ting.

Mit ønske var at fremme den tendens med at være mere kreativ igen. At give kreativitet væk. At lære vores børn at det ikke behøver være så dyre gaver til jul eller for den sags skyld til fødselsdage. 

Vi har længe levet i en krise i Danmark. Rigtig mange familier har bare ikke råd til at give julegaver eller kalendergaver - fødselsdags gaver til alle klassens børn (børnefødselsdage) eller for den sags skyld familie fødselsdage.

Jeg delte ud d. 15. december personligt - samtidig med at der blev sendt nogle rigtig gode store pakker rundt til forskellige enlige forældre rundt omkring i landet. 

Dette vil jeg også gerne gøre i år og jeg har fået nogle enkelte donationer - men slet ikke noget i nærheden af sidste år. Og det er lidt øv - for jeg tror at der er nogen der sidder og "venter" på min/vores hjælp igen i år. Der er nok ikke ændret så meget i folks status - slet ikke efter den nye kontanthjælps reform som kom til efter.

Vil du - eller kender du nogen der vil - hjælpe?? 

Strikker du? 
Hækler du?
Maler du?
Syr du?
Filter du?
Modellerer du?
Laver du smykker?
Har du garn, stof, tråd, pinde, nåle osv?

Kender du nogen der sidder og "nørkler" med noget håndarbejde og som gerne vil donere en enkelt eller måske flere dele? Så vil jeg blive rigtig rigtig glad. 

Så kan jeg nemlig hjælpe nogle familier igen i år til jul. Med DIN/JERES hjælp.

Skriv til mig på mail til : jusp@hotmail.dk

Hjælp mig med at hjælpe andre igen.

Du må meget gerne dele mit indlæg på din blog eller fortælle om det rundt omkring. Måske arbejder du et sted hvor der er andre der kender nogen der kan hjælpe? En SFO hvor børnene kunne hjælpe med gaver til andre børn. En plejecenter hvor de ældre kunne lave lidt kreativt og på den måde hjælpe. 

Mulighederne er mange så længe vi bare deler budskabet. 

Vil du ikke være sød at hjælpe??

De kærligste hilsner 

June

søndag den 20. juli 2014

Jeg vil bare lige vise ......

hende her :


Hun ser en anelse fræk ud lige her på dette billede - men læg mærke til at hun ligger og holder på mine fødder. Så er hun nemlig sikker på at jeg ikke går nogen steder :D


Jeg er simpelthen uskyldigheden selv :D


Jeg holder øje med mine menneskebørn der er ude at svømme og jeg flytter ikke blikket fra dem før de er oppe af vandet igen.


Hvad siger du mor? Skal vi snart hjem?


Jeg er nødt til at holde øje med de unger


Er vi ved at være klar til at køre hjem igen? Jeg er ked af det mor - men jeg kan ikke lide vandet.


Ungerne er oppe og vi har ikke glemt nogen. Vandet på mine poter må vente .. jeg er ikke særlig glad for det store vand.

Min elskede prinsesse Zita er netop fyldt 4 år d. 3. juli 2014. Hun er bare min elskede hund og vi elsker hende alle sammen meget meget højt. Hun er det kæreste og kærligste hunde væsen der findes.

Jeg er jo også stolt af hende - for hun er jo miss November i Best Friends Hunde kalender 2014 med dette billede :

 - så hvis du har den hængende der hjemme så tjek lige november måned hvor hun ligger i min indkørsel med sin tennisbold.



 Billedet er taget af min datter Michelle og vi var naturligvis meget meget stolte over at have vundet titlen med det lækre billede. Zita vandt 10 kalendere og en meget stor papkasse fyldt med hundeguf og legetøj. 




Vi har delt lidt med vores hundevenner men Zita har nydt godt af sin gevinst ... uden egentlig at vide noget som helst om hvorfor hun blev så forkælet :D




Jeg har netop fået en lille ny beboer i huset. En lille Mini der havde mistet sin mor. Jeg tog Mini med hjem.


 Straks den kom ud af transport kassen tog Zita den til sig - og nu er den mor til killingen. Joooo - det er den faktisk for killingen ligger og patter hos Zita. De er blevet rigtig gode venner de to .... men det vidste jeg allerede i forvejen at de ville. Min Zita bliver venner med ALLE!!! Ingen undtagelser. 

Jeg er da bare glad for mine dyr .. det er ingen hemmelighed. Jeg har jo disse to her også :


Sisse der nu er 12 år gammel


Skipper der er ca 3 år gammel 


Sisse har stadig lidt moderfølelse selvom de ikke er beslægtet med hinanden 


Skipper er bare en kælepotte så han elsker at ligge på mors skød og blive nusset på maven .. Dét er livet :D

Ja dette indlæg blev lidt om mine elskede dyr. Jeg holder meget af dyr og ville for intet i verden undvære dem. 
Har du det mon lige sådan??? 

Tak fordi du læste med så langt.

Husk at tjekke min give away på Facebook - bare klik lige HER




Long time no see

Puha det er varmt for tiden. Man kan næsten intet foretage sig uden at sveden hagler af én. Jeg elsker sol og sommer - men bare én dag om ugen må det gerne regne og være gråvejr. Bare så man lige får et pusterum. 

Heldigvis bor jeg tæt på vandet (Marielyst) så det er jo ikke noget problem at få sol - sommer og strand. Jeg bor dog også temmelig praktisk med stort hus og dejlig stor have - men den kræver jo også en del så det er ikke altid at der er tid og overskud til at tage til stranden. 

Det er næsten lige før det er køligere og mere behageligt at sidde indendørs - i hvert fald lige for tiden når det er så varmt uden for. 

Men nu skal man jo ikke klage over dejligt vejr vel?! - Den kolde vinter kan tids nok komme og så begynder det at koste penge igen mht varme og brænde.

Jeg nyder livet - jeg elsker livet. Jeg vil ikke beklage mig. Jeg er bare en af den slags mennesker der ikke kan døje for meget varme. 

Nåh - her den anden dag gjorde jeg jo et godt køb synes jeg. Det vil jeg da gerne vise jer her. 









Lokalt har vi en rigtig god genbrugsbutik der hedder Genbrugsbørsen - som for nylig har lavet et antikvariat udelukkende med bøger, blade, cd´er, dvd´er og spil og alt i denne kategori. 
Nysgerrig som jeg er skulle jeg jo lige se om de havde noget håndarbejde-relateret. 
Det første jeg fandt var 3 års Alt om håndarbejde - ialt 35 blade - 1998 - 1999 og 2000. Pr stk 1 kr. 

Derefter fandt jeg de fantastiske bøger til henholdsvis 10 og 15 kr stk. Samlet ville jeg så betale 100 kroner for det hele (jeg rundede lidt op for bladene). Da jeg så skulle betale siger den søde dame ... :"jamen der er jo lige én ting ekstra - vi har 50% på alt i dag!" - Altså - jeg måtte betale 50 kroner for alt dette !!!!! 

Mønsterarkene i håndarbejdsbladene har aldrig været taget ud af bladene.

Den store gule Borgen mønsterbog har ALDRIG været åbnet - mønsterarkene har aldrig været brugt. Jeg har lige googlet den og fandt ud af at den i ny udgave (samme indhold) koster 399,95 kr !!!! 

De andre bøger ligger også i priser fra 150 kroner ca. så jeg tror da lige at jeg har gjort en rigtig god handel. 

Nu har jeg så lidt at tage mig til når det bliver koldt og efterår og vinter igen. Bare at sidde og kigge i blade og bøger er inspirerende for mig. 

Jeg er glad!!!!  Det var en god handel jeg lige lavede der ;)

lørdag den 19. juli 2014

Har du tjekket min give away på Facebook??


Dette over lækre fantastiske og flotte kniv sæt forærer jeg væk til en sød med-læser af min side på Facebook.

Sættet er med non stick blad og non slip håndtag og ligger rigtig dejligt i hånden. Knivene er skarpe og en slagtermester værd. Super flot som gave til dig selv eller en du holder af.

Skulle du ikke være så heldig at vinde det - kan det også købes. Så sender du bare en mail til mig på jusp@hotmail.dk og så aftaler vi nærmere der. Skriv KNIVSÆT i emnefeltet på mailen.

Tag et kig ind på min Facebook side og deltag - bare klik lige HER  og du må da meget gerne dele siden og opslaget :)

Vinderen bliver udtrukket d. 24. juli da jeg har lyst til at lege JULi-mand :D

Ses vi ?

fredag den 4. juli 2014

Har du hørt om Pixizoo??


Hvad ville du sige til gratis fragt, gratis bytte, prisgaranti på alt samt ingen gebyrer??? Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er det IKKE. Du er hermed inviteret til Danmarks bedste univers for børn og babyer.

Pixizoo.dk er et nyt website hvor du kan handle alt til baby og børn. Her får du i ro og mag mulighed for at sidde og udvælge dig netop det eller de ting du har mest brug for til din lille prins eller prinsesse. 

I anledning af sommeren køres der nogle helt fantastisk gode tilbud på de mest populære brands som Bobles, Neonate, Voksi og Baby Jogger. 

Se tilbuddene fra Voksi lige her : http://www.pixizoo.dk/catalog/category/view/id/671 der kun bruger miljøvenlige materialer.

Du har pusle- og plejematerialer til Danmarks bedste priser lige her : http://www.pixizoo.dk/pusle-pleje

Jeg kunne blive ved med at linke til de fantastiske sider og gode tilbud - men jeg synes ærlig talt at du skal gå ind og se det hele med egne øjne. Tag et kig rundt på sitet og tjek alle de gode ting og sager og ultimative tilbud du absolut ikke skal gå glip af. Hvad enten det er til dit eget lille barn eller til et familiemedlem eller en venindes/vens barn - så har du her alle muligheder for at finde det helt perfekte om det skal være praktiske gaver eller noget rigtig sjovt legetøj som bl.a. Lego. 




Læg ekstra mærke til at du her får gratis fragt, gratis bytte, prisgaranti og INGEN gebyrer !!! Det er godt nok skrevet en gang i starten af mit indlæg men det bør understreges en ekstra gang eller to. Det er godt nok ikke mange steder man får disse goder med når man handler på nettet. 

Kan det blive meget nemmere?! Det er jo lige netop det vi alle søger - det nemme og det overskuelige - især for børnefamilier der har rigeligt at se til i forvejen. Det er trygt at man kan sidde derhjemme ved skærmen om aftenen når de små er lagt - og bestille lige netop det du har brug for eller står og mangler. 



Gør dig selv en tjeneste og gå ind på Pixizoo.dk - det vil du absolut ikke fortryde.