fredag den 29. august 2014

Robotlån













I dag hvor vi alle er blevet vant til - og det mere bekvemme - at alt skal foregå via nettet - vil vi også gerne kunne låne pengene via nettet og få dem hurtigt udbetalt.

Ofte har vi et akut behov for en sum penge - og hvis man skal gå via banken skal det altid tage mange dage, måske uger, før vi får et svar. Det kan være fordi du har fundet lige netop LEJLIGHEDEN du bare må have NU OG HER! - Det kan være det gode tilbud på bilen der står lige for næsen af dig og du må have den inden en anden køber snupper den for næsen af dig.

Måske skal du holde ferie og har brug for lidt ekstra kontanter - eller måske noget helt fjerde. Faktum er at vi har brug for at tingene en gang i mellem bare går stærkt.

Vores lokale banker har snart ikke nogle bankrådgivere mere der kan være behjælpelige når vi har brug for det. Alt skal foregå via ansøgninger og nummertrækning der tager en evighed.

Hos http://www.robotlån.dk/  har du mulighed for at tingene går stærkt.

Du skal naturligvis være fyldt 18 år for at kunne låne her - og ikke være registreret i RKI - men sådan er det jo alle steder i dag.

Du udfylder og underskriver med NemID - nemmere kan det ikke være.

Så har du et akut behov - så klik ind på siden og læs mere.

Så er det mændenes tur


Det er da bare så fedt når mændene også lige gør det der ekstra ud af sig selv ikke?!

Bugana er en webshop med en skønt udvalg af lækre butterflys til mændene. Mange flotte varianter og et fantastisk udvalg i priser og kvaliteter.

Er festen lige om hjørnet så tjek lige websiden - bare klik lige her : 


Du kan blandt andet få dem i strik som er en helt fantastisk flot butterfly i mange skønne farver.




Bugana.dk får du oven i købet fri fragt og fri retur hvis det skulle blive nødvendigt - men når først din mand har fået en - vil han naturligvis ikke aflevere den igen. 


Er din mand mest til at binde selv - er der naturligvis også selvbinder slipset - for at se det skønne udvalg skal du bare klikke lige her :


Det er lækkert - det er smart - det er trendy og det er skelsættende for en mand med forstand på at klæde sig med stil.

Husk også at dette er en fantastisk julegave idé så du allerede nu kan finde den helt rigtige julegave til manden i dit liv. Eller - måske er det konfirmationen der står først på listen og sønnike skal have det helt perfekte outfit til dagen.

Skynd dig - vælg  

onsdag den 27. august 2014

Ure til alt !

Her finder du en web shop med lækre ure til alt !!!

Mode ure fra alle de store mærker fra hele verden samlet på ét sted !!! Så bliver det ikke bedre.

Casio ure som er særlig populære blandt mænd finder du også her - så måske der lige var en rigtig god idé til julegaven ?!!!

Skynd dig at tjekke alle de lækre ure og fantastiske tilbud - bare klik lige HER for at komme til siden

På Uretilalt.dk kan du tilmed vælge at betale via Klarna så du kan dele din betaling op over flere gange. Det kan i nogle tilfælde hjælpe når man ser det man bare altid har ønsket sig men hvor det måske er sidst på måneden.


 Du er simpelthen nødt til at lige at smutte forbi http://www.uretilalt.dk/shop/frontpage.html så du ikke går glip af lige det aller bedste tilbud til dig.

 
Ser det her ikke aldeles tiltalende ud?


www.uniwatches.dk

Moderigtige ure i mange prisklasser !!!

RETRO

HERRE

Dit ur er et smykke der skal matche din beklædning og dit humør. Derfor skal du altid tjekke en side ud med rigtig godt og lækkert udvalg af ure i alle prisklasser. Ure der matcher mode, trend, stil og selvsikkerhed. 

DAME


 Gå ind på www.uniwatches.dk og se det kæmpe udvalg i alle former for lækre ure både til ham og hende og unisex.


STILFULD


Lige nu er der gratis fragt på alle ure så det er måske nu du skal tænke over julegave indkøb :)



Her er hvorfor :


lørdag den 9. august 2014

Det var den sommerferie :/


Det her er udsigten til "min" strand - Marielyst. Jeg bor heldigvis kun 5 km herfra :)


Hvor pokker blev den så lige af??? Den der sommerferie som altid har føltes så uendelig lang ..... den er simpelthen blevet forkortet ... i hvert fald i mit "system".

Jeg synes simpelthen at den bare forsvinder under fødderne på én uden at man når at opdage det.

Sådan ser "min" strand ud i højtiden :)

Man laver så mange planer om alt det man skal nå i sommerferien - og man når ikke engang halvdelen af det man tror man kan nå.

Nu skal yngstemanden allerede i 6. klasse !!!! Jamen hvor f..... blev den barndom af? Nu er han jo teenager og hvad dertil hører (!) Det er jo kun et øjeblik siden han startede i børnehaveklasse og nu står den på 6. klasse allerede. Jeg bliver jo ikke ældre (i hvert fald ikke i mit hoved) - men det kan jo ses når børnene bliver større og større og mere selvstændige. Uf siger jeg bare ... UF!!!



Nåh - men det bliver så et nyt skoleår under den nye reform - dvs. nu skal junior først møde kl. 8.00 i stedet for 7.50 - det giver da 10 minutter mere om morgenen hvor jeg skal kæmpe med at få ham ud af sengen.



Skoledagen bliver også længere - til kl. 14 og 15 med lektiecafé. Det skulle så betyde at der ingen lektier er for hjemme mere. Det kan vi kun råbe hurra til. Så har de jo fri når de har fri.

Så sidder jeg med spørgsmålet : Skal de så ikke have bøgerne med hjem mere? Skal de blive liggende i skolen? Er det så ikke nødvendigt med en ny skoletaske? Der kan da være en masse fordele ved denne nye reform - men der skal sikkert også dukke nogle ulemper op hen ad vejen.



Hvad med dit/jeres barn? Hvordan foregår det i jeres skole?

Ja jeg er spændt på hvordan det kommer til at forløbe. Nu er det i hvert fald sidste udkald og sidste dag i sommerferien.

HVOR BLEV DEN DOG AF????????

Jeg håber bare at august og september bliver nogle fine lune måneder alligevel. Jeg er altså ikke klar til efterår endnu ... absolut ikke!!!



Toplederuddannelse?




Søger du en toplederuddannelse med fokus på strategi, innovation og lederskab?

På Business Kolding Institute får deltagerne konkrete, fagligt forankrede værktøjer til at styre deres virksomheder.

På http://businesskolding.com/lederuddannelse-41.html kan du se meget mere omkring mulighederne for at få udbygget dine kompetencer - samt du kan rekvirere informations materiale i form af brochure, fuldt program og deltager profiler.

Hele uddannelsen foregår på engelsk og programmet er inddelt i 3 moduler - 1 i Kolding og 2 i Frankrig. 

Klik ind på http://businesskolding.com/ hvor du kan finde alle de informationer du har brug for - og du kan ligeledes kontakte skolen for yderligere spørgsmål.

Tag skridtet videre nu!




Toplederuddannelse 
Executive Management Programme er en intensiv hands-on toplederuddannelse, som fokuserer på strategi, innovation og lederskab.


Bestyrelsesuddannelse
Executive Board Programme giver bestyrelsesmedlemmer og topledere konkrete metoder og værktøjer til at kunne bidrage mere effektivt og værdifuldt i bestyrelseslokalet.


Mellemlederuddannelse
High Potential Management Programme er målrettet den ambitiøse mellemleder, som har evnen, viljen og opbakningen til at bidrage yderligere til organisationens succes.