tirsdag den 30. september 2014

Creative Cave


Som navnet antyder så har vi her med en kreativitet at gøre der vil gøre dit hjem endnu mere interessant.'

Er du en del af en stor familie - kræver det planlægning med alle ugens aktiviteter m.m. Derfor skal du nu læse med og tjekke links for det her bliver interessant for dig og din familie.

En WHITEBOARD TAVLE der er selvklæbende. Det er temmelig interessant. De findes i mange designs og størrelser, så de passer helt ind i dit interiør og omgivelser. De kan nemt slettes for information så du kan bruge dem igen og igen.


Du kan både få dem som ugeplaner ....


Eller som månedsplaner ....

i mange farver og mønstre!!!

Husk altid at bruge whiteboard tuscher og at planneren ikke tåler sprit. 

Whiteboard tavlen er selvklæbende - så du kan sætte den hvor som helst på en plan overflade og gør det meget nemmere at holde styr på aftaler, møder, arrangementer og sport m.m. 

Creative Cave har mange andre fantastiske ting - såsom :


wallstickers.....


møbler med print .....


foto på lærred....

folie og plakater !!!!! 

Gå på opdagelse - find den perfekte julegave allerede nu - og ja ... få styr på måneden eller ugen :)

Vil du have det store overblik - så er det her du skal klikke :


Vil du have styr på den kommende uge eller måned - så er det her :


eller her :


Rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige julegave til dig selv eller en du holder af - eller bare selvforkælelse i form af forskønnelse af en ellers kedelig væg eller dør :)




fredag den 19. september 2014

For dig der er selvstændig.....


Så er der altså lige indkøbs muligheder til den helt store guldmedalje !!!

Som virksomhed/selvstændig har man ofte brug for at kunne indkøbe sine varer hurtigt og enkelt og få leveret fra dag til dag. 
Det kan du simpelthen lige her:

http://www.staplesdirect.dk er simpelthen stedet hvor du finder ALT!!! 

Her finder du alt hvad du kan drømme om af varer der ikke har med madvarer at gøre.


Du finder Dagens Deal som er for de hurtige :)



Du finder kaffe tilbud du ikke kan finde bedre andre steder.

Du finder alt til skrivebordet - elektronik - papirvarer - blækpatroner - hobby og skole materialer - kunst og møbler .... ja jeg kunne blive ved i én uendelighed. Men så ville dette indlæg komme til at fylde rigtig meget så det er nok bedre at du simpelthen skynder dig ind og ser hvad det her handler om. 

Du kan finde tavler, rengørings midler, kuverter, regnskabs blokke osv. osv. Ja det er simpelthen himlen det her. At kunne sidde og bestille alle disse varer uden at skulle ud at køre. Varene bliver leveret direkte til din adresse.

Du finder Staples Direct på Facebook også hvis du klikker lige her :


Læg mærke til at alle priser er excl. moms da firmaet er rettet mod virksomheder.

Du sidder i ro og mag - laver din ordre i den altid døgn åbne internet butik og du får leveret prompte. Det bliver da ikke bedre !!!

onsdag den 17. september 2014

mackabler.dk

 

Er du en af dem der har haft problemer med dine mac kabler? Det at de brækker i stykker eller knækker i leddet ved stikket. Jeg har selv prøvet det - og måtte efterfølgende ud at investere i dyre domme for at købe nyt kabel.

Så dukkede denne fantastiske hjemmeside op hvor du kan købe mac kabler med ekstra forstærkning på ledningen.



Lige her http://mackabler.dk/hardfore-lightning-kabler-i-stoff-85.html kan du gå ind og se alle de fantastiske kabler til dine apple produkter, såsom Iphone, Ipad, Ipods, Macs og Apple TV.




Her kan du få gode kabler i forskellige farver alt efter hvad du bedst kan lide. Kablet er meget hårdfør og er en meter langt. Kablet virker med alle de Apple produkter der er kompatible med dette stik og det er super stærkt og du kan have det med som ekstra stik i tasken så du kan lade op når du er på farten. Kablet er hårdfør så det går ikke i stykker som de almindelige plastik ledninger.

Der er hurtig fragt, 1-2 dages levering. Varene sendes som brev så du modtager pakken selvom du ikke er hjemme. Det er jo fedt - så man ikke skal stå og vente på post eller fragtmand.
Så mangler du lige kablet nu og her - så er det bare med at skynde dig ind på siden og vælge løs ... der er rigtig mange gode apple produkter du også lige kan tage et kig på.

Jeg vil også lige bemærke at siden har rigtig gode anmeldelser på Trustpilot. Når du kommer ind på siden kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev og deltage i en konkurrence om at vinde et Apple produkt. Det har jeg gjort ;)

tirsdag den 16. september 2014

Jeg vandt en bog om HSP på Facebook ....


Jeg var en heldig kartoffel i sidste uge. Jeg vandt nemlig denne fantastiske bog "Sensitive Børn" skrevet af Athina Delskov & Lene Sonne.

Athina Delskov er psykolog, forfatter og har en række terapeutuddannelser. Hun er formand for HSP foreningen, foreningen for særligt sensitive mennesker. Hun siger: "Jeg har altid haft en stor indlevelsesevne. Jeg vidste ikke, at den hang sammen med mit sensitive personlighedstræk. Da jeg lærte det at kende, faldt mange brikker på plads. Min nye indsigt har givet mig ekstra glæde og en dybere ro." 

Lene Sonne er uddannet pædagog, dramaleder og psykoterapeut. Fornylig er hun blevet certificeret protreptiker. Lene Sonne har taget initiativ til at stifte en lokalafdeling under HSP foreningen. Hun arbejder til dagligt som leder i en børnehave og har i de seneste 5 år haft fokus på særligt sensitive børn. Hun siger : "Jeg har altid haft en særlig motivation for at arbejde i dybden med tingene og beskæftige mig med ting, der rent eksistensielt er meningsfulde. Det er vigtigt, at vi mennesker er sammen om noget, der betyder noget for os!"

I bogen er der skrevet en dejlig personlig hilsen som varmede mit hjerte. 


Ved bogen lå der også et dejligt personligt kort fra Lotte som jeg vandt bogen hos.



Du kan læse meget mere på Lottes side på Facebook ved at klikke på dette link:


Hvis du gerne vil investere i bogen selv så kan du finde den lige her på forlagets hjemmeside :


Hvis du ikke er klar over hvad HSP står for - eller betyder - så kan du læse alt om det på denne side her :

Jeg skal i gang med at læse - så vi ses <3

Hav en dejlig dag og pas på jer selv og jeres børn <3 

June

fredag den 12. september 2014

Easy Rider bæreseler


Sådan en lille skønhed har jeg haft 3 af ;) Det er efterhånden længe siden - henholdsvis 22, 21 og 12 år siden de var så små. Mange ting har heldigvis ændret sig med tiden - og man har i dag mange flere muligheder for tilbehør og lækre ting end man havde for 22 år siden.

babypit.dk er siden du bare er nødt til at besøge hvis du har sådan en skønhed her. Babypit.dk har bæreseler af de nyeste smarteste og mest fantastiske modeller. Bæreseler er den ideelle kontakt til barnet på en måde man ikke har haft mulighed for før i tiden uden at man skulle bære og få ondt i arme og ryg. Selv farmand kan være med og have denne nærkontakt nu.




Der findes mange lækre modeller - og jeg vil da også lige slå en ekstra streg under den helt fantastiske pris der er på disse bæreseler. Du sparer faktisk en hel masse penge ved at købe nu. Måske kender du en der venter barn og skal købe en god gave. Så er det her du skal kigge. Det er i hvert fald en god og praktisk gave der kan bruges i lang tid. 



 Der er lige en sidegevinst ved at skynde dig over på babypit.dk og det er at du faktisk kan vinde sådan en bære sele. Det kan du se meget mere om ved at klikke på linket herover og tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Jeg ville være lykkelig for disse muligheder hvis jeg havde en baby på vej - eller allerede havde en.

Skynd dig - få fat i en af disse lækre bæreseler til en favorabel pris .. ja det er næsten farligt at skrive prisen her - for så tror du det er løgn. Så se at komme afsted - klik på et af linkene i teksten og se det med dine egne øjne.




Bolig indretning er blevet en livsstil

Vi har alle hver vores stil i vores respektive hjem. Alligevel lader vi os inspirere af omverdenens tendenser og trends. Mange har i den forgangne tid gemt ældgamle ting fra fordums tid som igen er blevet en del af den moderne livsstil og boligindretning.

Gammel fransk landstil er blevet meget moderne og flere grupper oprettes blandt andet på Facebook hvor man deler billeder af sit hjem eller sit nylige indkøb. Man inspireres og får gode idéer til sit eget hjem. Se blandt andet her : http://hoejgaardbrugskunst.dk/category/fransk-landstil-54/

Ofte kan det være svært at finde de rigtig gode ting. Det kan kræve lang tids søgen blandt mange markeder rundt omkring i landet.

Dette behøver du nu ikke altid. Der findes nogle fantastiske firmaer der specialiserer sig i den slags så du kun behøver handle ét sted.

Du bør absolut besøge http://hoejgaardbrugskunst.dk/ hvor du finder alverdens lækkerier inden for møbeldesign, brugskunst og indretning både til børn og voksne rundt i hele huset ... eller for den sags skyld café, restaurant eller hotel.

Personligt vil jeg også anbefale at du lige kigger på deres side med lamper - for der er godt nok også nogle lækre modeller imellem. Klik på linket her : http://hoejgaardbrugskunst.dk/category/lamper-lysekroner-98/

Jeg kan desværre ikke dele nogle billeder med jer her på bloggen så jeg må simpelthen lokke jer ind på deres hjemmeside og se alle de lækre sager - det er absolut et besøg værd. Men lige en advarsel må jeg dele ..... det er vanedannende ;) Der er alt alt for mange lækre ting ;)

Hav en dejlig weekend - nu har du jo så en ekstra mulighed for at bruge tid på at kigge på Højgaard Brugskunst. 

Symaskinen er fundet frem........og....


Her er et foto af min efterhånden ældre model af en symaskine. Bernina Artista 180. Jeg købte den for omkring 10 år siden og har kun brugt den i de 4-5 år af den tid. Jeg har nu fundet den frem igen. Dog har jeg indtil videre ikke kunne finde nogle opdateringer til min software til broderi modulet så jeg har været på jagt efter en computer som jeg kunne bruge til maskinen. Den skulle mestre windows 98 !!!!! jo jo - man skal sørme ikke gå ned på udstyr. Men det er lykkes mig - jeg havde faktisk en gammel bærbar computer liggende som var et levn fra en kommune. Windows 98 intakt og jeg har også fundet en oplader kabel der matchede computeren så nu skal jeg i gang med at få oparbejdet mine erindringer omkring brugen af broderierne igen. Jeg har ligeledes genfundet min passion for at sy tøj. Det gjorde jeg meget da mine voksne børn var helt små. Så det er omkring 20 år siden!!! - og nej - jeg er ikke blevet SÅ gammel.

I januar 2013 oprettede jeg en indsamling af hjemmelavede/håndlavede kreative ting til julehjælp og havde stor succes med uddeling i december 2013. Indsamlingen er fortsat i 2014 og indtil videre går det godt. Min gruppe på facebook er nået over 700 medlemmer hvilket er intet mindre end fantastisk. Rigtig mange dejlige kvinder rundt omkring i landet hjælper mig - og jeg kan bruge endnu mere hjælp. Læs mere om det ved at gå ind på min facebook gruppe her: https://www.facebook.com/groups/496510730399380/ hvor du kan læse alt om hvad det handler om og også gerne må deltage og dele siden rundt omkring så endnu flere måske får lyst til at hjælpe mig med at hjælpe andre.

Jeg har derfor brug for din hjælp i den forbindelse. Jeg har i årenes løb og mange flytninger mistet mange af mine dengang indkøbte symønstre (som måske også er lidt out of date nu) og det var faktisk rigtig mange. Det var mønstre fra stof og stil (peters resthal) og Sigsgaard Design. Dem var jeg rigtig glad for. Hvad der er sket undervejs i forløbet med dem - aner jeg simpelthen ikke - men væk er de desværre.

Har du nogle mønstre du ikke bruger mere - både børne og voksne. Det skal dog være mønstre uden de store udfordringer da jeg skal "i gang" igen først. Hvis du eventuelt har nogle og du gerne vil donere dem til min julehjælp så jeg kan sy lidt forskelligt til julegaver - vil jeg være ekstremt glad. Hvis du også skulle ligge inde med stof til at sy af - vil det også være super fantastisk.Eller måske noget sytråd i god kvalitet. Jeg har simpelthen brug for al den hjælp jeg kan finde rundt omkring.
Jeg kan ikke tilbyde at betale. Da alt hvad jeg giver til julehjælpen er mine kræfter og donationer. Jeg har ikke ret meget at gøre med selv. Derfor - har du bare ÈT mønster - ÈT stykke stof - eller noget færdig syet måske - som du vil donere - så er det GULD værd.

Jeg glæder mig så meget til at komme i igang med min sy/broderi maskine igen. Det er jo forfærdeligt at den bare har stået stille i så mange år. Jeg håber ikke den har taget for meget "skade". Lidt olie skal der nok til - og en lille støvkost. Har du nogle gode råd til mig i den forbindelse er du meget velkommen til at lægge en sød kommentar.

Billedet er af min model symaskine - men det er hentet på nettet. Du får ikke lov at se mit rodede sy/hobby værelse lige nu ... :D

Jeg har faktisk lige her i slutningen af indlægget - da jeg ledte efter nogle mønstre på google - fundet en side/blog som havde et gratis mønster på baby bukser som PDF fil til gratis download. Det var jo super fedt. Hvis du vil kigge er det lige her : http://colding-j.dk/krea/2014/07/29/diy-babybukser-til-stofnumser/

Jeg leder selvfølgelig videre for at finde flere gratis mønstre. Men ønsker stadig også "rigtige" mønstre hvis du har nogle du vil af med.

Tak fordi du læste med så langt. Hav en dejlig og ikke mindst kreativ weekend. Jeg skal ud og promovere min julehjælp idet jeg har fået tildelt en gratis stand ved et weekend marked i Nykøbing Falster i samarbejde med Genbrugsbørsen. Der vil være musik underholdning - kræmmerstande - café og pandekagehus og meget meget mere sjov og spas for hele familien. De har også sidste år stillet deres café til rådighed hvor jeg delte julehjælpen ud. Det skal nok blive en god weekend.



torsdag den 11. september 2014

Er du piercet?



Er du en af de rigtig mange mennesker der er piercet og har brug for en "opdatering" af dine udsmykninger så er det her du skal kigge med.


har nogle helt fantastiske priser på alt inden for piercing og stretch smykker samt tilbehør. 

Jeg er selv en af dem der har en navle piercing som efterhånden er mange år gammel - og jeg har vist ikke været så god til at skifte smykket ud som jeg nok burde. Lidt opdatering bør nok indfinde sig og jeg vil helt sikkert gennemgå alle de mange gode tilbud der er på www.piercingfabrikken.dk for der er nogle helt fantastisk flotte i mellem som jeg er blevet lidt forelsket i. 
OG så lige en ting der er værd at sætte streg under er også at prisen på fragten er så lav at alle kan være med. Nemlig kun 19 kr.!!!


Stretching smykker er der også rigtig mange af - og der er nogle super flotte nogle imellem og også nogle til den mere rå af slagsen. Du kan praktisk talt finde alt inden for kategorien piercing så nu behøver du ikke lede alle steder på nettet og rundt omkring i landet - men du kan simpelthen nøjes med ÉT sted.




Fordelene ved at handle på www.piercingfabrikken.dk er at det er en danskejet webshop der ejes af en uddannet piercer. Her har du kvalificeret uddannet service. Der er dag til dag levering og gratis fragt hvis du handler for mere end 149 kroner. Og priserne er så lave at du sagtens kan købe endnu flere smykker uden at skulle tænke på prisen.

Skynd dig ind at tjekke


søndag den 7. september 2014

Har du tænkt på julefrokosten?

Så hurtigt tiden den går - og ja ... det er lige om lidt at det er tid til at tænke i julefrokost for dig og dine kolleger eller ansatte.

Vær hurtigt ude og få arrangeret julefrokosten over alle julefrokoster og bliv den mest populære chef i mands minde.

Grunk Event arrangerer årets julefrokost for dig/jer. Se videoen her :

'
Tjek alle informationer på deres website ved at klikke lige her :


Spar tid og kræfter - lad Grunk Event klare ærterne